PC support hos MainBrain

Vi leverer løsninger til både PC og Mac, og får dem til at arbejde optimalt  sammen.

Kender du det, at du møder ind om morgenen, tænder din PC, og så står der en blå skærm med beskeden, “Windows opdaterer – vent 38 minutter”?

Med MainBrain får du en samarbejdspartner, der sørger for, at din digitale hverdag er stabil og tryg. Det betyder, at du i vores partnerskab blot skal tænde din PC, og så er du klar til at arbejde – støder du mod forventning på problemer, er vi klar til at hjælpe.

PC-support hos MainBrain forudsætter, at du har en af vores attraktive IT-servicepakker. Du vælger selv, om du ønsker guld-, sølv eller bronzepakken, men fælles for alle er, at du for et ganske beskedent beløb om måneden får hjælp til alle de PC- og IT-relaterede problemer og udviklingsområder, du har behov for.

 

Slip din bekymringer med PC-service til erhverv

Se vores IT-servicepakker her

Vi er meget mere end PC-support 💻

Hos MainBrain får du også meget andet end PC-support. Vi tilbyder at lave et servicetjek af hele virksomhedens IT, tage backup af data, holde software opdateret og meget andet.

Vil du have en ekstern IT-afdeling, der varetager alt fra PC-support til projektstyring af virksomhedens IT?

Så kontakt MainBrain A/S og lad os sammen finde en løsning, der passer til netop dit og kontorets behov.

 

FAKTA:

Verdens første computer hed ENIAC

I 1945 stod verdens første computer klar. Det amerikanske militær havde bestilt den til, at kunne udregne tabeller over projektilers baner, som tog flere dage at udregne i hånden.

Den første rigtige PC – den personlige computer – var allerede blevet lanceret tilbage i 1975. Det var en såkaldt Altair 8800 fra MIST (Micro Instrumentation and Telemetry Systems).

Sidebar