Ét system til det hele

« Tilbage

Vil du blive klogere på hvordan du opnår større kvalitetssikkerhed, øget produktivitet og en bedre bundlinje? Så tag med på dette seminar!

Seminaret vil gøre dig klogere på, hvordan du får overskuddet i fokus kun med én hosted software løsning kaldet: ”Microbizz”.

Det er en hosted software løsning med en tilhørende App af samme navn, hvorfra du kan styre hele din virksomhed. Det er 100% mobilt og du kan derfor have din virksomhed meddig uanset, hvor du befinder dig. Den kan anvendes på adskillige mobiltelefoner, smartphones, tablets og PC’/Mac. Microbizz betales med en fast månedlig abonnementspris pr. medarbejder.

Softwaren kan integreres med eksisterende systemer som f.eks. vagtplaner, vareforbrug eller lagerstyring og passer til en bred variation af brancher fra eksempelvis hjemmehjælpere, håndværkere til servicebranchen.

 

Skærmbillede 2014-10-28 11.52.50

Eksempel fra en autoriseret el-installatør:

”Vi valgte Microbizz, fordi det er et meget fleksibelt system, som kunne sættes op til vores arbejdsprocesser og forretningsgange. Derudover kunne vi nøjes med ét system frem for mange forskellige systemer.”

– Lars Elmvang, Røder & Mortensens Eftf Aps,

En af funktionerne er tidsregistrering, hvor medarbejderne tjekker ind og ud på opgaver og her vil en alarm aktiveres ved manglende tjek ud. Ved check ind registreres tid og sted på opgaven, der anvendes til tidsregistrering og at tidsfristen overholdes. Derved bliver time faktureringen mere korrekt.

Det er også mulig at kvalitetsstyre arbejdsopgaverne via. spørgeskemaer vedrørende udførslen af den gennemførte opgave samt fotodokumentation. Med fotodokumentationen bliver det lettere at afsløre eventuelle mangler, fejl eller afvigelser i den udførte opgave.

Udover de ovennævnte funktioner er der også GPS,QR koder- og materielstyringen der gør det lettere at få overblik over, hvor dit personale befinder sig og hvilke køretøjer der er i brug. Derved er det muligt at opstille den optimale ruteplanlægning og med funktionen materielstyring bliver det muligt at måle den optimale ressourceanvendelse.

MainBrain A/S kan varmt anbefale Microbizz, derfor inviterer vi til dette seminar.

Få mere fokus på kunderne og bundlinjen på seminaret, der afholdes hos Ventu A/S, Lergravsvej 59, 3. sal. DK-2300 København S.

– Torsdag den 13. November 2014 klokken 09.00 til 11.00

– Tirsdag den 18. November 2014 klokken 09.00 til 11.00

Tilmelding via til kontakt formular, emne = seminar

 

Tilmelding til Seminar Kontakt os

 

1. maj 2024

Sådan Sikrer Du Din Virksomhed mod Cybertrusler

Teknologi er blevet en integreret del af næsten enhver virksomheds drift. Dette resulterer dog i, at cybertrusler er blevet en…

Læs indlæg
18. april 2024

Styrk Din Virksomheds IT-Sikkerhed med Sårbarhedsscanning

I en stadig mere digitaliseret verden er det afgørende at prioritere IT-sikkerhed for at beskytte vores digitale informationer. Desværre overser…

Læs indlæg
16. november 2023

Ny rapport fra Digitaliseringsstyrelsen: Hver tredje danske SMV har ikke styr på IT-sikkerheden

Digitaliseringsstyrelsen har netop udgivet den årlige rapport omhandlende digital sikkerhed i danske SMV’er, og selvom tallene viser en forbedring sammenlignet…

Læs indlæg