Backup af Office 365

« Tilbage

 

cloudfinder-logo

Har du taget backup af din skyløsning for nylig?

Selvom det er sikkert at være i skyen, er det som sagt at en god ide at tage backup af din virksomheds Office 365 løsning. Men hvornår har du egentlig gjort det sidst? Aldrig – fordi du tænker det er ikke nødvendigt? Så læs med her og find ud af hvorfor det er yderst vigtigt.

Hvorfor mistes der data?

Vi har alle oplevet at miste data, og det er bare frustrerende. Det er dog sjældent at skybaserede platforme som Office 365 taber kundedata. Datatab i Office 365 er derimod som regel et resultat af eksterne kræfter. Ifølge en undersøgelse foretaget af Aberdeen Group taber 32 % af virksomheder1, der bruger skyløsninger, data. Det sker oftest på grund af menneskelige fejl i form af at brugere kommer til at slette eller overskrive filer. Det fremgår af ovennævnte undersøgelse, at hele 64 % af al datatab sker på baggrund af menneskelige fejl, og 20 % sker på baggrund af hackerangreb samt ondsindet og målbevidst sletning af data1.

Derfor er datatab i skyløsninger er en trussel mod din virksomhed. At undgå menneskelige fejl er usandsynlig, og derfor kan datatab ikke undgås, men du kan sikre dig mod det med backup.

Backup af din Office 365 løsning

Mange brugere af Office 365 tror fejlagtigt, at Microsoft tager backup af deres data – backups deres virksomhed kan benytte sig af, hvis behovet skulle være der. Men der kan man godt tro om igen.

Microsoft tager backup – meeen det er til internt brug i tilfælde af de skulle opleve en katastrofe, der skulle slette større grupper af kundedata2. Og disse data kan du som Office 365 kunde ikke benytte dig af.

Så hvis du vil undgå datatab på den ene eller den anden måde, er det vigtigt, at du tager backup af din Office 365 løsning. Det er i sidste ende dig som virksomhedsejer, der skal tage de nødvendige foranstaltninger for at sikre dine data i skyen.

Datatab og de tilhørende bekymringer kan nemt undgås med en backup løsning i form af Cloudfinder. Med Cloudfinder tages automatisk backup af dine data i skyen mindst én gang i døgnet. Det gør, at du nemt og hurtigt kan genskabe tabt data, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vil du sikre dine data i skyen med Cloudfinder?

Så kontakt os gerne på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail info@mainbrain.dk

Kilder

1 Aberdeen Group Januar 2013

2 Tech Target

 

1. maj 2024

Sådan Sikrer Du Din Virksomhed mod Cybertrusler

Teknologi er blevet en integreret del af næsten enhver virksomheds drift. Dette resulterer dog i, at cybertrusler er blevet en…

Læs indlæg
18. april 2024

Styrk Din Virksomheds IT-Sikkerhed med Sårbarhedsscanning

I en stadig mere digitaliseret verden er det afgørende at prioritere IT-sikkerhed for at beskytte vores digitale informationer. Desværre overser…

Læs indlæg
16. november 2023

Ny rapport fra Digitaliseringsstyrelsen: Hver tredje danske SMV har ikke styr på IT-sikkerheden

Digitaliseringsstyrelsen har netop udgivet den årlige rapport omhandlende digital sikkerhed i danske SMV’er, og selvom tallene viser en forbedring sammenlignet…

Læs indlæg