MainBrain: Mødelokalestyring

« Tilbage

Mødelokalebooking

 

 

Er du også træt af mødelokalebookingsystemet, der ikke fungerer optimalt. MainBrain har løsningen til dig.

Du har sikkert befundet dig i situationer, hvor du havde planlagt et møde, hvorefter det viste sig, at lokalet allerede var booket. Løbet fra lokale til lokale for at finde et ledigt rum til et spontant møde eller er blevet forsinket i planlægningen grundet manglende informationer om ledige mødelokaler.

MainBrain giver dig nu muligheden for, med Pronestor Display, at få overblik over ledige mødelokaler og aktiviteter, uanset hvor du er. Tjek og book lokaler fra kantinen, receptionen, elevatoren, hjemmefra eller fra forretningsrejser i udlandet. Uanset hvor du befinder dig, er du med Pronestor Display altid sikret, at mødelokalet er klart, når du har brug for det. Pronestor Display fungerer med alle digitale skærme og giver dig fleksibilitet i hverdagen.

Spar tid, penge og administrér dine ressourcer bedre

Effektivisér arbejdsgangene og spar penge. Med Pronestor Display vil du og dine kollegaer spare tid, da systemet er let tilgængeligt, nemt at bruge, samt at alle skærme administreres centralt. Din virksomhed vil med et mødebookingsystem fra MainBrain opleve, at hvad der førhen var et irritations- og ressourcekrævende element, nu føles som ukompliceret og effektivt. I vil reducere jeres omkostninger og eliminere spild af jeres møderessourcer.

En løsning – 4 muligheder
  • Mødelokalet: Tjek, når du står ved mødelokalet: Hvad sker der lige nu? Er lokalet klart til et spontant møde? Hvornår er det ledigt?
  • Mødegangen: Pronestor Display giver dig det samlede overblik over alle jeres mødelokaler til gavn for både dig og dine gæster, der guides frem til det rette møde eller event.
  • Receptionen: En stor skærm i receptionen skaber overblik over alle dagens møder og events og hvor de afholdes, hvilket spare tid.
  • Mobil: Tjek og book mødelokaler direkte fra din smartphone. Nu er det slut med at rende rundt efter ledige lokaler. Et hurtigt klik og mødelokalet er klart, når du er.
Key features

 

Pronestor Display

 

Vil I høre mere om MainBrains mødelokalestyring, Pronestor Display, allerede nu?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller send en mail til info@mainbrain.dk, hvis du vil høre mere om Pronestor Display. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde dig og din virksomhed.

 

1. maj 2024

Sådan Sikrer Du Din Virksomhed mod Cybertrusler

Teknologi er blevet en integreret del af næsten enhver virksomheds drift. Dette resulterer dog i, at cybertrusler er blevet en…

Læs indlæg
18. april 2024

Styrk Din Virksomheds IT-Sikkerhed med Sårbarhedsscanning

I en stadig mere digitaliseret verden er det afgørende at prioritere IT-sikkerhed for at beskytte vores digitale informationer. Desværre overser…

Læs indlæg
16. november 2023

Ny rapport fra Digitaliseringsstyrelsen: Hver tredje danske SMV har ikke styr på IT-sikkerheden

Digitaliseringsstyrelsen har netop udgivet den årlige rapport omhandlende digital sikkerhed i danske SMV’er, og selvom tallene viser en forbedring sammenlignet…

Læs indlæg