MicroBizz: Effektivt, simpelt og 100% mobilt

« Tilbage

MicroBizz: Effektivt, simpelt og 100% mobilt

Mangler du overblik i din virksomhed?

Vil du gerne bruge mere tid på dine kunder og mindre på ”alt det andet”?

Vil du gerne have smarte og simple administrative rutiner?

Så er MicroBizz’s it-softwareløsning det du søger. Ét system til det hele; effektivt, simpelt og 100% mobilt.

 

Microbizz opgavestyring

 

Du bruger sikkert allerede en smartphone på arbejdet til at tjekke mails, kalender osv. Men kunne det ikke også være rart, når man er ude i felten, at kunne registrere sin tid med det samme? Eller kunne bestille varer direkte fra telefonen, når man står ude på byggepladsen?

MicroBizz’s løsning giver dig og din virksomhed det forkromede overblik over alle ressourcer – såvel timer som vareforbrug, mandskab, køretøjer mm. Med andre ord hjælper løsningen dig med at effektivisere din hverdag. En perfekt mobil løsning til håndværker- og Facility virksomheden, samt kommunale instanser – ikke blot for medarbejderen i felten, men også den administrative medarbejder på kontoret.

.

 

MicroBizz
Brugervenlighed

Enkelt og ligetil. MicroBizz’s design med enkle skærmbilleder og ikoner gør det let at anvende for alle og giver samtidig brugerne mulighed for at se ændringer lige når de sker. Desuden kan medarbejdere checke ind og ud på opgaver via deres smartphone uanset, hvor de befinder sig. Der tjekkes ind, opgaver krydses af efterhånden, som de udføres og der tjekkes ud. Du har altså virksomheden med dig overalt. Selv uden dækning fungerer app’en optimalt, da den er baseret på en ægte app.

.

.
Blot et par af MicroBizz’s mange funktioner
  • CRM
    Med MicroBizz får du styr på kunder, kontaktpersoner og kundehistorik, som de øvrige funktioner hænger sammen med, da hjertet af løsningen er et CRM-system.
  • Projektog opgavestyring
    Tilknyt funktioner som gør projektstyring til en leg. Projektstyringen kan kobles op med vagtplaner, vareforbrug mm.
  • Kampagnestyring
    MicroBizz kan hjælpe med overblik, planlægning og styring af kampagner og kampagnemål.
  • Tidsregistrering
    MicroBizz gør det nemt og effektivt for dine medarbejdere at registrere tid. De kan logge ind og ud af en arbejdsopgave fra de kommer på sitet. De kan stoppe tiden nemt, når de holder frokostpause. De får en alarm ved manglende check ud. Har automatiske timesedler etc.
  • Lønbehandling
    Løsningen gør det nemt for dine administrative medarbejdere at behandle lønnen ud fra den registrerede tid.
  • Varebestilling og -forbrug
    Den tilhørende app gør det nemt for medarbejdere at bestille varer hjem, når de står og mangler det ude på byggepladsen. Det sparer tid og administrativt arbejde.
  • Kvalitetssikring.
    Med MicroBizz er det nemt at tilknytte dokumentation til hvert enkelt projekt eller kunde, så du altid kan dokumentere sagens forløb og samtidig have det lige ved hånden.

Vil du høre mere om MicroBizz allerede nu?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MicroBizz kan tilbyde jeres virksomhed.

 

1. maj 2024

Sådan Sikrer Du Din Virksomhed mod Cybertrusler

Teknologi er blevet en integreret del af næsten enhver virksomheds drift. Dette resulterer dog i, at cybertrusler er blevet en…

Læs indlæg
18. april 2024

Styrk Din Virksomheds IT-Sikkerhed med Sårbarhedsscanning

I en stadig mere digitaliseret verden er det afgørende at prioritere IT-sikkerhed for at beskytte vores digitale informationer. Desværre overser…

Læs indlæg
16. november 2023

Ny rapport fra Digitaliseringsstyrelsen: Hver tredje danske SMV har ikke styr på IT-sikkerheden

Digitaliseringsstyrelsen har netop udgivet den årlige rapport omhandlende digital sikkerhed i danske SMV’er, og selvom tallene viser en forbedring sammenlignet…

Læs indlæg